![]() |
|
|
|||||||
| Home | Forum | Register | Members List | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
meni je dota sama po sebi glup koncept, a ako je ovo ista stvar sa preimenovanim objektima (heroji, monsteri, itemi, drvece) onda stvarno ne vidim poantu.
nije li isto da jednostavno svi inst war3 i zajebavamo se u doti umjesto da skidamo igru koja je XGB velika i ktome u beti (ergo neki heroji su OP, neki UP, i ista stvar s itemima + potencijalni bugovi) ? just my thoughts. gl s klanom ![]() |
|
||||
|
well, u doti su isto neki heroji OP, neki UP xD bar bili dok sam ja igrao :/ mislim da je jednostavno nemoguce izbalansirati toliko puno heroja.
Drugo, igrica je 200 i nesto MB velika XD skinuo sam je u 20 minuta XD Trece, zasto bi instaliravao war3 od 600-700 MB radi jedne mape? Ako cu inst war3 ponovo, sigurno necu radi dote ![]() Ofc, full game sigurno ne placam, jer 30 $ dati za kopiju neceg sto mogu besplatno igrati... not gonna happen. A vjerujem da ce vrlo brzo izniknuti i HoN privatni serveri. Sto se tice bas samog klana, mozda bi i usao u jednog, ali samo kao zajebancija, jer vjerujem da necu ovo dugo igrati. Isto ko DotA, i ovo ce mi nakon kratkog vremena dosaditi ^^ |
|
||||
|
... I don't get it
![]() e da, koji heroj ti je najfensi? U ovih 4-5 odigranih rundi, prosao sam kroz 4-5 heroja (no shit XD ) i zasad mi se najvise svidja Puppet Master. He has some cool powerz, plus sto sam dobio par uputa od jednog teamplayera koji mu itemi najvise odgovaraju. He can do decent damage, a glavna moc mu je odlicna. Stvori lutku koju poveze sa enemy hero i onda dok udaras po toj lutki, damage se prenosi preko tog linka dosta zajebano XDIsao sam isprobavati i strength i agility heroje, tako da sam jos isprobao War Beast (is crap), Sand Wraith (is kinda crap) i jos jednog Intelligence - Defiler (is mega crap). |
|
||||
|
Quote:
![]() Anyway, nisam dota igrač mada kužim zašto je zabavno - igranje skupa and stuff. Kad smo već kod toga, ima i ona League of Legends. Isto na tu foru + imaju i oni jednog od tvoraca dote sa sobom XD
|
XD XD XD nije mi uopce palo na pamet sto je najzesce
![]() Quote:
mda, cuo sam za to, nikad isprobao.. Al dobro, vjerojatno ne bi nikad ni HoN isprobao da me kyo nije nagovorio (iako, nije bas trebalo previse nagovaranja XD ). |