Strategije.com Forum

Go Back   Strategije.com Forum > Community > Pitanja i sugestije
Home Forum Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 26-12-2009, 12:44 PM
Adisuki's Avatar
noob in training

Adisuki will become famous soon enough
Send a message via MSN to Adisuki Send a message via Yahoo to Adisuki
Strategije.com Evolucija

MIslim da su svi skužili da smo dobili novi skin i da je baza resetirana. Skin mi se sviđa, i TBH svim savjetujem da si prebace na FIXED verziju DARK skina, puno ljepše.

Dalje, što se resetiranja baze i restrukturiranja podforuma tiče... meh. Iskreno, većina tema mi ne nedostaje nego samo zamjerim na tome što smo se pretvorili iz foruma posvećenog strategijama u forum o igrama općenito. :/
O tome smo već pričali jednom priliko i mislim da je jasno bilo da ta titula pripada gameru, bugu i pcplayu - dok smo mi karakteristicni upravo po strategijama. Mislim, mozemo mi imati FPS i RPG podforume, ali oni kod nas trebaju biti sekundarni (s obzirom da je žanr popularan ne sumnjam da će tamo biti više postova). U tom kontekstu, nedostaju mi podforumi posvećeni konkretnim naslovima i franšizama, te podforumi posvećeni podžanrovima strategija općenito ^^.

Et, toliko od mene. Zanima me glas i ostatka ekipe

btw. banner mi kopa oči vilicom toliko je drečav. Napravim nešto u photoshopu, pa ovdje nakačim. U svakom slučaju mi se tema šaha sviđa
  #2 (permalink)  
Old 26-12-2009, 01:16 PM
Kyo's Avatar
Kyo Kyo is offline
player

Kyo is on a distinguished road
Send a message via MSN to Kyo Send a message via Skype™ to Kyo
Eto, tako je kako je.Sto se tiche logoa, taj logo se moze recimo svaki mjesec izmjenjivat ako ce ljudi davat kakve slicice ili prijedlnoge.To bi bilo zakon totalno.Sto se tiche reforme kompletne, objasnio sam.Zlatno vrijeme strategija je proslo, sad se ljudi baziraju na sve ostalo osim strategija tako da eto..Povukli smo neke drasticne poteze ali nashe misljenje je da ce urodit plodom.

Hvala na podrsci

Starcraft 2, the game you put on your "Do not die until you have played..." list.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 26-12-2009, 01:55 PM
Adisuki's Avatar
noob in training

Quote:
Originally Posted by Kyo View Post
Zlatno vrijeme strategija je proslo, sad se ljudi baziraju na sve ostalo osim strategija tako da eto.
Ne radi se o tome, nego o poanti stranice zvane strategije.com. Odoh ja napraviti stranicu koja ce se zvati FPSHrvatska.com i bice posvecena srednjovjekovnim RPG-ovima. Prošlo je i vrijeme COunter Strikea pa ga dan danas igra brdo ljudi, ukljucujuci mene

Kako god, ja sam jos za neko restrukturiranje podforuma, bar nešto slično ono starom.
Ako većina bude protiv i ja se smirujem, ali sumnjam da ću ovdje dolaziti da pričam o RPG-ovima i FPS-ovima kad na BUG forumu imam puno veći community za to ^_^
  #4 (permalink)  
Old 26-12-2009, 01:55 PM
Struja's Avatar
player

Struja is on a distinguished road
Send a message via MSN to Struja Send a message via Skype™ to Struja
ja mogu napravit posebne podfume za neke najpoznatije i najigranije strategije, i to moze biti posebnost rog podforuma. al realno, imat podforum za sve strategije ikad je malo lose, jer na hrvatskoj sceni malo tko actually igra strategije u toliko sirokom spektru, a premalo ljudi ima da bi pisali u te zasebne topice.

sto se izmjene bannera tice, stavili smo ovaj jer je nekako generalno vezan za strategije. ako netko napravi bolji, neka mi ga posalje pa cu ga stavit. dimenzije bi trebale biti 1024 x 225 px da bude velicine kako je sada.

Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 26-12-2009, 02:00 PM
Adisuki's Avatar
noob in training

Quote:
Originally Posted by Struja View Post
ja mogu napravit posebne podfume za neke najpoznatije i najigranije strategije, i to moze biti posebnost rog podforuma. al realno, imat podforum za sve strategije ikad je malo lose, jer na hrvatskoj sceni malo tko actually igra strategije u toliko sirokom spektru, a premalo ljudi ima da bi pisali u te zasebne topice.
Ma da, nisam se odnosio na sve moguće, nego samo najpoznatije naslove. I da, trebamo podforume za podžanrove strategija. RTS imamo, sad ima još TBS, RPGRTS, RTT (možda je to i bolja alternativa)

btw. banner sam stavio u temu za bannere, njegova visina će se sama prilagoditi, tako da i nije bitna (samo sam širinu prilagodio).

Last edited by Adisuki : 26-12-2009 at 02:03 PM.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 26-12-2009, 02:02 PM
Struja's Avatar
player

zapravo, visina bannera je stavljena fixno 255px, dok se sirina podesava na 100%. ^^

EDIT: stavio sam u RTS podforume za SC, WC i CnC.

Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 26-12-2009, 02:06 PM
Adisuki's Avatar
noob in training

Quote:
zapravo, visina bannera je stavljena fixno 255px, dok se sirina podesava na 100%. ^^
Crap, moj je nizak. A ček, ovo je vBulletin, samo namjesti da se forum prilagodi s obzirom na banner, to je kikiriki (tako da necemo onda brinuti o visini. Znaci nece se rastegnuti/suziti ukoliko je nesto manja/veca. slika.

E da, meni su uvijek bili fora thumb up i thumb down button. Ima skriptica za vBulletin koja to regulira, baš super. Imaš feedback zua koji nije potrebno trollanje
  #8 (permalink)  
Old 26-12-2009, 02:16 PM
Struja's Avatar
player

problem je sto ako stavim 100% sirinu, onda se visina analogno tome mijenja, i ako slika nije u pravom omjeru w:h, onda postane jako distorzirana i jako lose izgleda. zato sam za ovaj banner stavio fiksnu visinu, medjutim ako mi se posalje banner jako dobar, ovisno o njemu cu napraviti promjene da izgleda dobro, inace mi se ne da petljat oko toga.

evo jos malo promjena oko strukture foruma.
misljenja ?

Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 26-12-2009, 05:14 PM
Adisuki's Avatar
noob in training

Quote:
problem je sto ako stavim 100% sirinu, onda se visina analogno tome mijenja, i ako slika nije u pravom omjeru w:h, onda postane jako distorzirana i jako lose izgleda. zato sam za ovaj banner stavio fiksnu visinu, medjutim ako mi se posalje banner jako dobar, ovisno o njemu cu napraviti promjene da izgleda dobro, inace mi se ne da petljat oko toga.
Understood.

@Kyo: daj na Banneri temi prvi post izmjeni da u njemu pišu veličine bannera 1024x255

Quote:
evo jos malo promjena oko strukture foruma.
misljenja ?
Šta je oko thumbs up/thumbs dopwna

Odi na crotaku forum, tamo imaš to na vbulletinu ^_^

Last edited by Adisuki : 26-12-2009 at 05:17 PM.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 26-12-2009, 05:58 PM
Cyru$'s Avatar
wannabe noob

Cyru$ is on a distinguished road
Send a message via MSN to Cyru$
What's with chat????

Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules