![]() |
|
|
|||||||
| Home | Forum | Register | Members List | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
Eto, tako je kako je.Sto se tiche logoa, taj logo se moze recimo svaki mjesec izmjenjivat ako ce ljudi davat kakve slicice ili prijedlnoge.To bi bilo zakon totalno.Sto se tiche reforme kompletne, objasnio sam.Zlatno vrijeme strategija je proslo, sad se ljudi baziraju na sve ostalo osim strategija tako da eto..Povukli smo neke drasticne poteze ali nashe misljenje je da ce urodit plodom.
Hvala na podrsci
|
Quote:
![]() Kako god, ja sam jos za neko restrukturiranje podforuma, bar nešto slično ono starom. Ako većina bude protiv i ja se smirujem, ali sumnjam da ću ovdje dolaziti da pričam o RPG-ovima i FPS-ovima kad na BUG forumu imam puno veći community za to ^_^
|
ja mogu napravit posebne podfume za neke najpoznatije i najigranije strategije, i to moze biti posebnost rog podforuma. al realno, imat podforum za sve strategije ikad je malo lose, jer na hrvatskoj sceni malo tko actually igra strategije u toliko sirokom spektru, a premalo ljudi ima da bi pisali u te zasebne topice.
sto se izmjene bannera tice, stavili smo ovaj jer je nekako generalno vezan za strategije. ako netko napravi bolji, neka mi ga posalje pa cu ga stavit. dimenzije bi trebale biti 1024 x 225 px da bude velicine kako je sada. |
|
||||
|
Quote:
![]() btw. banner sam stavio u temu za bannere, njegova visina će se sama prilagoditi, tako da i nije bitna (samo sam širinu prilagodio).
Last edited by Adisuki : 26-12-2009 at 02:03 PM. |
|
||||
|
Quote:
E da, meni su uvijek bili fora thumb up i thumb down button. Ima skriptica za vBulletin koja to regulira, baš super. Imaš feedback zua koji nije potrebno trollanje ![]()
|
problem je sto ako stavim 100% sirinu, onda se visina analogno tome mijenja, i ako slika nije u pravom omjeru w:h, onda postane jako distorzirana i jako lose izgleda. zato sam za ovaj banner stavio fiksnu visinu, medjutim ako mi se posalje banner jako dobar, ovisno o njemu cu napraviti promjene da izgleda dobro, inace mi se ne da petljat oko toga.
evo jos malo promjena oko strukture foruma. misljenja ? |
|
||||
|
Quote:
@Kyo: daj na Banneri temi prvi post izmjeni da u njemu pišu veličine bannera 1024x255 Šta je oko thumbs up/thumbs dopwna ![]() Odi na crotaku forum, tamo imaš to na vbulletinu ^_^
Last edited by Adisuki : 26-12-2009 at 05:17 PM. |