![]() |
|
|
|||||||
| Home | Forum | Register | Members List | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
imas tonu videocastova !... tko kaze da se u igri ne grade gradevine !... igra vise ide na realnost i logicne countere !... btw jel znas da je gamereplays.org nastao od company of heroes
! |
|
||||
|
Quote:
coh ima izradu zgrade i to vrlooo temeljito, samo sto ih jje jako malo. mecevi su dosta onako, strateski. moras branit svako jebeno polje da ti protivnik ne uzme i stalno moras imat counter za sve :S .a igramo 1v1 i 2v2, sam taj njegov njubizam mi nejde u glavu :S ![]() Last edited by Shaggy : 04-01-2010 at 02:51 AM. |
|
||||
|
Quote:
GR.org nema veze sa COHom osim sto su ga dodali kao jos jednu igru u svoju domenu replayeva. |
|
|||
|
e gospodo aj dodajte me za frendove moj acc je MercillesMing pa da slozimo neku ekipicu, pogotovo ako igrate svabe
sa njima je vise gust igrati iako mi bolje ide sa Amerimaevo par boljih snimki Code:
http://rapidshare.com/files/351342535/playback.rar
-=[BF42 Veteran]=- Otjeraj od mene, svu tu bandu lopova. Kad začuješ plotune, to je iz mojih topova - Pipsi Company of Heroes Last edited by TUSK_K98 : 16-02-2010 at 12:24 PM. |