![]() |
|
|
|||||||
| Home | Forum | Register | Members List | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
AHAHAHAHAH pre faking jebeno!!!! nisam ni ja znao da lapovi rade bez struje
![]() ![]() ![]() Moja profesorica na faksu, predaje politicku ekonomiju, imala je genijalan zakljucak koji nam je svima i rekla nakon sto je skuzila zasto projektor ne radi: "Da bi projektor pravilo pokazivao sliku , UPALITE KOMPJUTER !!!", to je rekla nakon sto joj pola sata nije bilo jasno zasto se nista ne vidi na plochi ![]()
|
Mudro mudro, ali svejedno, cinjenica je da smo u tehnoloskom dobu, i ljudi stvarno trebaju vishe znat pa makar osnove svega jebemu.Kao sto je valk rekla, kompovi se vishe stvarno ne smatraju luksuzom nego je to cisto nesto sto gotovo 99 % kucanstava na svijetu ima i posjeduje.
|
na mom faksu nazalost nema takvih provala jer smo poprilicno svi na njemu upravo zbog racunala
![]() kaj se tice "znam/neznam radit na racunalu", sve sto je potrebno je bit na njemu i isprobavat sve opcije. ako nekaj zajebes, vrati nazad to kaj si promjenio. ![]() i najvaznija stvar: sto prije naucit sam formatirat winse, inace sve to isprobavanje nikud ne vodi (jer cim se komp pokvari, prestaje i isprobavanje) ^^ |
|
||||
|
nda. well, meni i dalje nije jasno kako si osoba od 20 i kusur godina dopusti da nezna nista. okay, nemogucnost kupnje i sve, al znam neke osobe koje racunala ne zanimaju do te mjere da ne vide smisla zasto bi uopce ucili na njemu.
i to ljudi koji studiraju, znaci, kasnije ce sigurno na poslu bit u kontaktu s racunalom. so, fail for them, jer nema sanse da nadju normalan poso tako nepismeni.
|
nije epic fail al meni smijesno
Kontakt Shaggy kaže: kaj te stara gleda kak stojis ? Kontakt *<[:- ) Filip kaže: a-a svaki cas moze uletiti u sobu ko ninja Kontakt Shaggy kaže: ti si isto i kaj da ti uleti pa ko normalan stoji pred kompom Kontakt *<[:- ) Filip kaže: sve kable se mi uzeti Kontakt Shaggy kaže: cek ti stvarno stojis pred kompom ili me zajebavas ? Kontakt *<[:- ) Filip kaže: stvarno Kontakt Shaggy kaže: i sve zato sto ti je stara to rekla ? Kontakt *<[:- ) Filip kaže: a-a Kontakt Shaggy kaže: ovo ide na forum ^^ To je bio drugi dio razgovora. shadowhunter ![]() |
|
||||
|
prelol xD
Quote:
![]() ![]() Ne znam za Struju, but I rofl'd a lot xD |