probali igrat danas, igrali valjda sat vremena negdje..
igra je bezveze.
fura se na TF2, al mu nije ni do koljena (iako nisam igrao TF2).
balans je nepostojec (lv1 lik nema sanse da ubije lv10+ lika osim uz jaaako puno srece. i da taj lik ne gleda u tebe. nego se napucava s nekim drugim. ili stoji na mjestu.
oruzhja su slaba u PM. thompson style SMG ima 30 metaka (bar onaj koji sam imao) i ispraznim cijeli sarzer u lika s kratke udaljenosti, a on i dalje skakuce okolo. i onda me jos ubije sa snajperom na tu kratku udaljenost. snajper + blizina = smrt za snajperistu u SVAKOJ igri. u ovoj igri su odlucno to izbacili i dali snajperima i nevidljivost, just to spice things up. odlicno
sacmarica na kratku udaljenost i cijeli sarzer ispraznjen na protivnika ne daje rezultate. ma wtf... to bi trebalo bit najbolja kombinacija ikad, i stovise, trebalo bi se potrosit max 3 "metka", al neeeee... i ovdje su to odlucno izbacili.
kupovanje oruzhja nikad nije bilo zbunjenije (i ktome potrebno potpuno izac iz igre za to, jeeej), a misije koje se mogu obavljat se namjestaju izvan igre, i to se mogu obavljat samo 3 u bilo kojem trenu, prije nego trebas dodat novu koju mislis obavljat.
why ? mogli su jednostavno stavit da kako se stvari dogode, tako ih i osvajas. cemu komplikacija koja frustrira igraca ? (i cini ga jos zbunjenijim)
u svakom slucaju COD4 mi se svidio masu puta vise. a BFH...
uninstalacija se nalazi u add/remove programs, ako koga zanima.
EDIT: sad kad sam vidio adijev post, jos jedna zamjerka: likovi se ingame krecu ko bakice od 80+ godina.