Da li koristite, ako da, kakvi su vam skillz i da li bas crtate/bojate ili koristite da nekome namontirate rogove ili pak radite samo sigove/bannere?
Ja sam pocela u photoshopu radit pred nekoliko godinu, i to po principu "ooooh, what does this button do?" da bi skuzila kako sta radi i za sta sluzi, te se kasnije malo vise zainteresirala te trazila tutoriale na dA za crtanje, bojanje, koristenje raznih toolova, bilo za skidanje bora/pristeva, montiranje rogova ili pak radove koje sam probala napraviti from scratch.
radim i bannere, sigove i ostalo, ali najzabavnije mi je definitivno radit na onome sta sama nacrtam, i mogu satima blejat u monitor i isprobavat razlicite varijante boja i ostalog, radit na detaljima, posto mi je to jedan od nacina opustanja.
Evo stavit cu jedan rad koji sam nedavno nacrtala/obojala, i bas mi je bilo zabavno radit pozadinu, posto su mi backgrounds trenutno nova zanimacija i prije sam ih zanemarivala.
Uz PS koristim i manga studio, gdje mogu lakse raditi lineart, jer neke sitnice ima bolje rjeseno od photoshopa ^^